3 ting du skal opleve før du dør

Hvad har du på din bucket list, og hvor meget har du allerede afkrydset? Dvs. hvilke ting vil du opleve inden du dør, og hvor meget af har du allerede oplevet? Det er naturligvis meget forskelligt fra person til person, hvad man absolut må opleve, inden man sætter træskoene. Heldigvis for det. Det ville være kedeligt, hvis vi alle var ens. Jeg dog alligevel her komme med 3 bud på ting, som man absolut må opleve mindst en gang i livet.

Rejs til Afrika

Der er mange problemer i Afrika, både med krige og hungersnød. Derfor skal man være varsom med hvor man rejser. Ikke desto mindre, så er Afrika alligevel et fantastisk kontinent. Storslået natur med et rigt dyreliv og et yderst venligt folkefærd. Derfor er en rejse til afrika et absolut must i løbet af livet.

En rejse til Afrika kan naturligvis være dyr, men hvis du sparer op længe, så skal der nok blive råd til det på et tidspunkt. Hvis du deltager i en af disse konkurrencer, hvor du kan vinde en rejse, så kan du også være heldig at få foræret rejsen før end du aner det.

Flyv i lufballon

At svæve stille og roligt med vinden i håret i 300 meters højde er bare en drøm. Det går stille og roligt, men du ser verden fra en helt anden vinkel end du er vant til. Føl dig som fuglene oppe i himlen, og føl dig bare helt fri.

Er du til mere fart og action, så kan du også prøve andre former for luftsport. Prøv f.eks. at flyve i et to-sædet svævefly. Her vil instruktøren sidde på bagsædet og styre flyet under start og landing, men du vil ofte få mulighed for selv at styre flyet noget af tiden oppe i luften. Finder du en instruktør med kunstflyvningsbevis, så kan det også være at I kan lave spin og rul, og andre sjove ting i luften.

Du kan også prøve faldskærmspring. Her får du bestemt et sus i maven, og det er skide skægt.

Dyk blandt koraller og flotte fisk

Det er absolut muligt at dykke i Danmark. På din vej mod korallerne og de flotte fisk, så kan det også være en god ide at starte i Danmark. Dermed kommer du stille og roligt i gang med at lære dykningens kunst, og dette uden at det bliver alt for dyrt. Men de helt ultimative dykkeroplevelser findes helt andre steder på jorden. Du kan eksempelvis rejse til Australien eller Filippinerne og der få nogle fantastiske dyk med flotte koraller og farvestrålende fisk. Dette er naturligvis ikke helt billigt, men vil du afsted snart, så kan tage et forbrugslån. Kan du vente til senere, så kan du stille og roligt spare op. En dykkerferie kan jo snildt kombineres med andre former for ferie, og dermed kan du lettere få råd til at opfylde flere af dine ønsker. Det er f.eks. også muligt at dykke ved Afrikas kyster, og derfor kan dykkerdrømmen fint kombineres med Afrikadrømmen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *