Arranger en rigtig mandeaften med vennerne

Det er blevet tid til Champions League, hvilket betyder endeløse timer med fodbold på fjernsynet. Desværre er det bare ikke så sjovt at sidde og se alene. Man føler sig altid lidt mærkeligt tilpas, hvis man sidder og jubler for sig selv. Det giver altså bare noget ekstra til kampen at være sammen med nogle andre imens, at man ser det. Derfor er det den perfekte mulighed for at arrangere en mandeaften med vennerne, hvor den står på mad, øl, bold og absolut ingen kvinder, så man kan få lov at te sig lige så tosset, som man vil.

Fodbold på storskærmen – odds på mobilen

Det første, du bør overveje, når man arrangerer sådan en aften, er selvfølgelig, hvor herlighederne skal foregå. Nogle foretrækker at skulle på sportsbar, andre vil helst være derhjemme og lave løjer – hvilket ofte er hyggeligst, hvis man bare gerne vil bruge tid med vennerne og ikke en flok fremmede, selvom det da også giver et bidrag til stemningen.

Hos hvem det skal foregå, bliver som regel afgjort af, hvem der har det største tv. Det er da noget sjovere at se fodbold på storskærm, hvor man for alvor kan få lov at se, hvad der sker. Men det er ikke kun på storskærmen, at det kommer til at foregå. Rigtig mange spiller nemlig odds på deres mobiltelefoner, og det er der helt sikkert også nogle af dine venner (og måske gør du det selv), der gør. Det giver da også lidt ekstra spænding til kampen, hvis man har smidt penge på den. I kan tage et kig på www.oddsprofit.dk og se, hvad de siger, der ville være klogt at smide penge på.

Rigeligt med mad og drikke

Noget, som I bare ikke må glemme denne aften, er mad og drikke. Det er ikke nogen rigtig fodboldkamp, hvis der ikke er masser af snacks og kolde øl. Nachos, chips eller pizza er altid sikre valg, men der findes også mange andre alternativer. I stedet for øl kan I også bare nøjes med sodavand, men øl bidrager altså lidt til den gode stemning – når det er sagt, skal man ikke føle sig presset til at drikke øl. Det er ikke det, der definerer morskaben. Vigtigst af alt skal I huske på, at I ikke må gå ned på hverken mad eller drikke. Der er ikke noget mere ærgerligt, hvis der ikke er flere snacks tilbage halvvejs inde i kampen.

Ingen adgang for kvinder

Uanset hvor engageret din kæreste er i fodbold, eller hvor gerne hun vil hænge ud med dine venner, så nægt hende adgang. Det er ikke meningen, at man i et forhold skal hænge hinanden over lårene. Hun vil sandsynligvis også meget gerne have lov til at have sine aftener og dage med veninderne i fred. En gang imellem har man brug for at være sig selv og brug for at være sammen med sine venner. Det bliver begge parter i et forhold nødt til at huske på. Det er den plads, som I giver hinanden, der giver jer lyst til at være tættere i sidste ende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *