Brug en professionel

Skadedyrsbekæmpelse skal altid klare væggelus

Mine venner kalder mig Ole opfinder. Ikke så meget fordi, at jeg hedder Ole eller er opfinder. Men nok mere fordi, jeg altid nok skal finde på noget, så jeg ikke skal betale for noget unødigt.

Men jeg må indrømme, at jeg nu er kommet til en milepæl i mit liv, hvor jeg må give op. Behandling mod væggelus er tilsyneladende ikke noget, man selv skal begive sig ud i. Indrømmet ! jeg har luret lidt på nogle hjemmeside omkring skadedyr og væggelus, hvor jeg kunne læse mig frem til det meste. I hvert fald nok til, at jeg kunne kalde mig skadedyrsbekæmper. Via nogle billeder af væggelus stod det hurtigt klart for mig, hvad jeg var oppe imod. Hvis man kan bekæmpe myrer og sølvfisk, så skulle det ikke være noget problem at blande noget gift mod væggelus ! Men hvor er jeg dog blevet meget klogere de sidste par uger. Konen er flyttet nu, da min endeløse kamp nu har varet op imod 100 dage. Det var åbenbart for lang tid for hende. Selvom jeg stolt kunne vise hende hvor man slå dem ihjel, så fandt hun bare flere væggelusæg, der blot ventede på at klække ud og bide hende om natten.

Så imellem alle Jer læsere og mig, så har jeg nu opgivet kampen og ladet en professionel væggelusbekæmpelse komme til. Jeg har forbavsende set til, hvordan de angriber opgaven på en helt anderledes og autoriseret måde, som jeg nok havde taget flere år om at finde på selv, selvom jeg har prøvet alverdens spray mod det utøj i sengen. Så hvad er væggelus ? og hvad gør væggelus ? har været det store spørgsmål gennem al den tid. Det er jo nok derfor, at man aldrig selv skal foretage væggelus bekæmpelse, hvis man ikke kan svarene på de to simple spørgsmål. Der er ingen tvivl om, at jeg har fået dem med hjem fra ferien i sommers, hvor vi var på Lanzerote. Jeg kan tydeligt huske, hvordan vi havde bidemærker på arme og ben, når vi vågnede midt om natten. Men vi slog den hen med, at det sikkert nok bare var myg, der gav os disse myggestik. Men på hotellet mødt vi andre danskere, der havde de samme tegn og symptomer. Så satte os for at undersøge sagen nærmere på et gratis opslagsværk, hvor man kunne hente al viden, der findes om væglus. At de også kaldes for sengelus kom lidt bag på mig. I gamle dage, hvor man gassede dem med varmebehandling, havde de kun et navn – og det var bed bugs, som de hedder på engelsk – men nu også i Spanien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *