De sjove og gode nyheder

Der findes mange nyheder rundt omkring på nettet. Specielt aviserne, og de kendte TV kanalers hjemmeside er et godt sted at kigge efter nyheder. Men det er sjældent der man finder de sjove nyheder, men skal man kigge efter andre steder.

Youtube er et af mine favorit steder hvis jeg skal have lidt hurtig underholdning, det ses hurtigt på et kig på vennelisten på Facebook. Her kan man se mange andre der også bruger spildtiden i deres liv på, at finde sjove og lidt anderledes videoer på Youtube.

En anden og interessant kanal er de nyhedsmedier der også vælger at bringe de historier og dermed videoer der på sigt kan risikere at gå viralt. Det er den salgs nyheds kanaler jeg elsker.

Det hele kan jo ikke være for sjov

Der skal også være plads til de mere seriøse og gode indslag. Her må jeg indrømme at den mest brugte kanal i min hverdag er TV’et. Specielt nyhederne på TV2 er meget brugt. Hvis man har lidt dårligt tid og ikke kan vente, så er der naturligvis også TV2 news, som køre de mest aktuelle nyheder 24 timer i døgnet.

Når det er sagt at TV’et er den primære kanal til nyheder, så der faktisk en tindens til, at være fokus på de dårlige nyheder. Altså hvis der er sket noget i landet som er af negativ karakter, der er langt imellem solstråle historierne i de danske TV medier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *