Godt outdoor grej

Når man nu er sådan en outdoor type, der egentlig trives bedst et sted ude i naturen med en Fjälräven på som jakke – og ditto rygsæk – og med gode vandrestøvler på vej mod et sted, der fortaber sig i forestillingens mangfoldige lyskanaler, er det ret anderledes at skulle løbe et løb som Rute 21 løbet for eksempel. Her handler det hele om smart løbetøj og frisuren kækt sat. Næ du – må jeg bede om min vildmark i stedet!

Udendørsliv kræver godt grej

Modsat de ulidelige hipstertyper med deres skæg og hårbuns – og rester af den seneste croissant og latte i skægget – handler det for os outdoor folk meget mere om kvaliteten af det udstyr, vi nu køber. Har du først gået 60 kilometer med en rygsæk, der er mere smart end ergonomisk, har du lært lektien en gang for alle!

Derfor holder vi af specialbutikker, hvor det er mennesker, der har samme tilknytning til en bjergtop, en slette i Andalusien eller stierne i en smuk dansk skov, der står for udvalget. Så ved vi nemlig, at der tale om det rigtige grej – og ikke bare det, der ser smart ud.

Sådan en specialbutik er webbutikken outdoornu.dk, der i den grad er inbegrebet af en rigtig friluftsbutik.

Hvis du tjekker billedet på deres forside ud, og du har det som jeg, får du et udefinerbart sug i maven og følelsen af “lad os komme afsted”:

2016-07-07_13-33-22

Jeg er sikker på, du forstår, hvad  jeg mener med det?

Viden og gode indkøb

Faktisk har de en rigtig butik i Tarm, hvor jeg har været nogle gange, når min vej er faldet forbi. Ellers handler jeg mest i deres online butik. Det er så fedt at komme i butikken eller ringe til dem, for man ved på et sekund, at man taler med mennesker, der bruger hvert ledigt øjeblik derude i stedet for at sidde og sumpe på en cafe i København og lade som om, de er hippe.

Er du til vandring, outdoor og den slags? Besøg dem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *