Inspiration til iværksætteren

Er du selvstændig – eller overvejer du at blive det? Så er du langt fra den første. Mange danskere er i dag selvstændige, og det er ikke uden grund. For de fleste kan der dog naturligt være en slags konstant uro forbundet med at være selvstændig. Du kan have følelsen af, at du på en måde aldrig har helt fri, ligesom at det manglende økonomiske sikkerhedsnet, kan skræmme enhver selvstændig. Alligevel er der også en lang række fordele ved at være sin egen chef. Foruden at du (forhåbentlig) beskæftiger dig med det, du synes er allermest spændende, så kan du blandt også udelukkende takke dig selv, når pengene går ind på kontoen. Økonomien spiller en afgørende rolle, når du er selvstændig. Når du har et godt økonomisk overblik over din virksomhed, har du det bedste udgangspunkt for at styre din virksomhed mod succes.

Kunne du tænke dig en lettere måde at håndtere regninger? Så kunne et fakturaprogram være den rette løsning for dig. Med et fakturaprogram kan du nemlig både spare tid og penge på computerarbejdet. Fakturaprogrammet er et brugervenligt regnskabsprogram, hvor du kan få et overblik over din økonomi og ubegrænset sende nødvendige fakturaer. Du kan sende elektroniske og EAN-fakturaer gennem fakturaprogrammet, hvor du også kan holde styr på dine kontakter. Med Billy kan du på få minutter sende en online faktura, og det er nemt at designe dine personlige fakturaer. Du har nemlig mulighed for både at tilføje dit firmas logo eller give en rabat til en kunde, ligesom du også kan ændre valutaen eller vedhæfte en personlig hilsen. Anvend et fakturaprogram, og minimer tastearbejdet i din virksomhed.

Bliv klogere på din virksomhed – og gør den klogere

Når du er selvstændig, vælger du selv, hvem du vil arbejde sammen med. Har du ansatte i din virksomhed, er det vigtigt at motivere og inspirere den for at bevare et sundt arbejdsmiljø. Gør noget godt for din virksomhed, og inviter dine medarbejdere til Konventum. Konventum er et moderne konference- og kursuscenter, som løbende afholder spændende konferencer, kurser og selskaber. Eksempelvis kan du gøre din virksomhed klogere gennem mange lærerige arbejdskurser.

På kursuscenteret uddannes der blandt andet ud fra, at mennesker lærer bedst i fællesskab. Så hvis du kunne tænke dig at styrke dine medarbejders fælles arbejdsmoral, eller når du ønsker at forbedre dig selv som chef, kunne et speciale i læring være det oplagte valg for dig. Når du skal holde møder ude af huset, kan de rette lokaler bidrage til et succesfuldt møde. Omgivelserne kan nemlig have betydning for stemningen i rummet, og der findes mange flotte mødelokaler og auditorier hos Koventum. Teambuilding kan være en vigtig del, når du vil styrke sammenholdet i din virksomhed. Gennem sjove og inspirerende øvelser udvikler dine medarbejder sig – sammen. På www.konventum.dk kan du læse mere om dine mange muligheder for at give dig og din virksomhed en helt unik oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *