Kursus og konference i København

Efter at have arbejdet mere end fire år som kok på en udmærket restaurant, besluttede jeg mig sidste år for at se mig om efter et andet job, fordi jeg havde lyst til få noget mere ansvar og prøve kræfter med arbejdet som køkkenchef.

Da jeg faldt over et stillingsopslag om netop en køkkenchef på et stort kursuscenter i København – jeg tror det var det her: http://mbkkursuslokaler.dk/ , var min første tanke, at det nok ikke var noget for mig, for det ville måske være et skridt ned ad karrierestigen at skifte fra en god og ret kendt restaurant til et kantinekøkken.

Men jeg valgte heldigvis at læse hele det ret fyldige stillingsopslag, som fortalte mig, at der var seks ansatte i køkkenet, som udelukkende har til opgave at sørge for frokost til over 100 mennesker pr. dag i det daglige og kun ved sjældne lejligheder også skal lave en middag om aftenen.

Stillingsopslaget fortalte også, at centeret råder over nogle af de mest efterspurgte mødelokaler i København, og at det daglig frekventeres af dels kursister, dels forretningsfolk, som er deltagere i diverse møder, som lokalerne er lejet ud til.

Det blev også i stillingsopslaget understreget, at centeret satser på mad af høj kvalitet, hvorfor der kun anvendes de absolut bedste råvarer i køkkenet. Beskrivelsen tiltalte mig, og jeg valgte efter lidt betænkningstid at søge jobbet som køkkenchef.

Mine referencer var gode, så jeg blev kaldt til en ansættelsessamtale, hvor direktøren for centeret understregede, at man i årevis havde satset meget på at skabe de absolut bedste konferencefaciliteter i København, og som en del af den satsning var der også tale om, at den mad, der bliver serveret, kvalitetsmæssigt kan måle sig med de bedste restauranter. Jeg tror bestemt, han havde taget et af de kurser i præsentationsteknik, der udbydes selvsamme sted 🙂

Jeg blev under samtalen mere og mere interesseret i at få stillingen, fordi hele konceptet tiltalte mig meget, og jeg fik en klar fornemmelse af, at køkkenchefen har meget frie hænder med hensyn til menuen i kantinen, og at der faktisk ikke skal spares på noget med hensyn til maden.

Direktøren tilbød mig en rundvisning på centeret, som jeg med glæde tog imod. Det var selvfølgelig køkkenfaciliteterne, der interesserede mig mest, og jeg kunne hurtigt konstatere, at det køkken er en særdeles fremragende arbejdsplads med alt det udstyr, man overhovedet kan drømme om.

Jeg blev også vist rundt i resten af centeret, og jeg må sige, at det helt sikkert er de mest tiltalende kursuslokaler i København, jeg nogensinde har set. Der var lækre og dyre møbler overalt, og væggene var udsmykket med god kunst, så man hurtigt følte sig hjemme i de omgivelser, som signalerede alt andet end institutionspræg.

Og der var kræset ekstra for de mødelokaler i forskellig størrelse, som centeret også råder over. I mine øjne er der tale om de absolut mest tiltrækkende konferencelokaler i København, og efter at have arbejdet på centeret i nu snart et år, kan jeg da også konstatere, at det ikke kun er de fysiske omgivelser, der er meget tiltalende, for vi har også et virkelig godt arbejdsmiljø, som jeg og mine kolleger nyder hver dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *