Konfirmationsgaven 2016

Jeg kan slet ikke forstå det, men min søde smukke datter skal konfirmeres i år – den store dag er den 22. april! Vi skal holde festen hjemme og har hyret en kok til at kræse for os med lækkerier. Jeg har også et par piger, der serverer, så hele familien kan nyde den store dag i fred og ro.

Konfirmationskjolen har vi også fundet hos LILLY. Den er med tyl og blonder og uden ærmer. Den går lige over knæet. Det er åbenbart sådan, de skal se ud i dag anno 2016. Da jeg blev konfirmeret, var vi alle i lange kjoler, men det ændrer sig jo.

Så er det store spørgsmål – hvad er den perfekte konfirmationsgave? Hvad skal jeg dog finde på?

Hun er en meget feminin pige, så jeg tænker smykker eller et ur måske. Jeg kunne godt tænke mig at finde noget meget klassisk, som hun forhåbentlig vil bære af og til resten af hendes liv. Jeg har selv en ring fra mine forældre, som jeg fik i konfirmationsgave, og når jeg bærer den, tænker jeg altid på dem.

Hvad er så klassisk for en moderne pige? Når jeg tænker klassiske smykker og klassik dansk design, er det første navn, der kommer op, Georg Jensen. De har nogle meget smukke både ringe, armbånd og halskæder. Georg Jensen har en serie kaldet Heritage Årssmykker, som er meget flotte. Jeg har set dem på nettet her, men må have tjekket dem ud i butikken.

Andet navn, der dukker op, er Ole Lynggaard smykker. De er lidt mere pyntede, men der er stadig indtil flere klassiske serier. Jeg har særligt kig på Lotus serien, som Charlotte Lynggaard har designet, hvor hun har taget udgangspunkt i Lotus blomsten – meget smuk serie – særligt ringene er meget flotte.

Endelig kunne det også være et ur. Jeg har kig på et fra Certina Ure – ”Certina Spell” hedder det. Det har et klassisk og raffineret look. Uret har perlemorsskive og er meget elegant og tidløst. Det koster cirka 4.000 kr., så det er da lidt af en investering, men også noget, hun kan bruge altid.

Jeg er sikker på, at jeg nok skal finde den perfekte konfirmationsgave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *