Paris – New York

Tjah, det er i alle fald en god ide at kunne lidt fransk, når du tager til Frankrig. I min mening er franskmændene ikke vilde med at tale engelsk, og det virker til, at de er så forbeholdne, at selv om de kan engelsk, lader de, som om de ikke gør. Nu skal man jo ikke starte med det negative, for Frankrig har så uendeligt meget godt og smukt at byde på, men det er en ”forhindring”, som du skal kende.

Jeg var i Frankrig med min ex mand for 10 år siden. Vi rejste dengang meget til Italien og elskede det. Både på grund af landet, menneskene, kulturen, maden, stranden, naturen og så meget andet. Vi besluttede at tage en afstikker til Frankrig et år, og vi havde nogle dejlige dage. Jeg har også været i Frankrig med mine forældre, men var for ung til at huske det.

Mit seneste besøg i Frankrig var for 8 år siden. Jeg var af sted med en medarbejder til Paris for et par dage. Vi skulle deltage på en hårmesse og finde en hårserie at importere til Danmark. Vi fandt en lækker italiensk serie, så det var godt, vi kom af sted. Nu var vi jo i Paris på forretning, men vi fik da lejlighed til at se lidt af byen, når vi ikke var på messe.

Det gav mig blod på tanden til at se mere af Paris. Der er så meget at se lige fra Eiffeltårnet til Louvre. De små gader og spændende restauranter, shopping, mode, arkitektur og alt sådan noget. Hvad med Nortre Dame eller Triumfbuen? Masser af kendte bygninger og broer – jeg kan blive ved.

Hvordan kommer jeg så billigt til Paris? Tjah, det tager jo ikke så længe med fly, og der er pænt med udbydere af flybilletter. Tjek billige flybilletter til Paris på nettet. Der er mange portaler, der udbyder flybilletter, og tag måske også en snak med dit rejsebureau.

Og glem ikke – et par små fraser på fransk kommer du langt med, så øv lige de mest vigtigste hjemmefra, så kan du sikkert få franskmanden til at slå over i engelsk ! Jeg kan huske dengang, man kunne flyve med Concorde fra Paris til New York på ganske få timer, men det er vist ved at være ganske længe siden?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *