Powershopping i byggemarkedet

Nå, så skal du vel ud at power shoppe, sagde min bedre halvdel lidt humoristisk, da jeg i lørdags havde et ærinde i vores lokale byggemarked. Hun hentydede nok til, at jeg nogle få gange er kommet hjem med mere, end jeg oprindeligt havde planlagt, når jeg har været i byggemarkedet. Men det har nu altid været noget, jeg har haft brug for, og ikke egentlige impulskøb.

Og i lørdags havde jeg i hvert fald et konkret ærinde, for en eller anden møgunge har moret sig med at smide et kanonslag ned i vores postkasse og ladet det eksplodere der, så den står i hvert fald ikke til at redde. Men på den anden side gør det nu ikke så meget, for de gamle postkasse var efterhånden blevet så grim, at det nok under alle omstændigheder er rimeligt at skifte den ud med en ny.

Det kom nu til at vise sig, at min kone fik ret i det med power shopping, for i byggemarkedet havde de lige netop i lørdags nogle rigtig gode tilbud på blandt andet elværktøj. Nu er jeg ganske vist ret velforsynet med den slags, men blandt de stærkt nedsatte varer var den en elektrisk kædesav, og da jeg mange gange har savnet at have sådan en, kunne jeg altså ikke stå for tilbuddet.

Det er især i forbindelse med brænde til den brændeovn fra Morsø, vi købte og fik installeret sidste år. Jeg har nemlig en god forbindelse, hvor jeg kan købe brænde til en rigtig god pris, men så må jeg finde mig i at få det leveret i stykker af cirka halvanden meters længde, og så er det altså hårdt arbejde at stå og save det ud i passende længder med en håndsav.

Da jeg købte kædesaven, var jeg da godt klar over, at min kone nok ville drille mig lidt, når jeg kom hjem, men hun kunne heldigvis ikke vide, at jeg købte meget mere end den, for et andet impulskøb kunne jeg af gode grunde ikke fortælle hende om.

Det er nemlig sådan, at min kone flere gange har talt om, at det kunne være dejligt at have et drivhus, hun kunne gå og pusle i, og det er faktisk længe siden, at jeg besluttede, at hun skulle have sit ønske opfyldt, når hun om nogle uger fylder 45 år. Men så viste det sig, at byggemarkedet også holdt udsalgs i drivhuse. En ekspedient fortalte mig, at det drejede sig om en udgået model fra en kendt producent af drivhuse, og derfor var deres restlager sat ned til kun godt det halve af normalprisen.

Så jeg valgte at købe et pænt stort drivhus til min kone, men det henter jeg først senere, så hun ikke ser det før sin fødselsdag. Det er et drivhus med ekstra god udluftning i taget, og så kan man faktisk godt bruge sin terrasse varmer inde i drivhuset, hvis man vil give sine tomat- og agurkeplanter lidt ekstra varme, så de modnes tidligt. Det er jeg sikker på, min kone bliver glad for. Tak for hjælp til http://www.frishop.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *