Sko og kvinder over 40

Der er intet som at have flade sko på. Dog mener mange kvinder, at det får dem til at se klodsede og mindre elegante ud. Det er sandt, at sko med hæle er mere elegante og kan være mere flatterende for din hele figur, men falde sko kan også være smarte og elegante. Og så er de meget mere komfortable og du kan gå større distancer i dem.

Det er dog vigtigt, at du køber de rigtige sko, da mange flade sko kan se klodsede ud. De skal også passe til dit outfit og være med til at understrege dit outfit.

Her er et par gode tips:

 

  • Vær sikker på, at du køber dine sko i den rigtige størrelse. Der kan være forskel fra mærke til mærke plus mange kvinder går faktisk ofte en størrelse op, når de bliver ældre.
  • Køb kvalitet. Det er bedre at have et par kvalitetssko end to par middelmådige. Det er dine fødder, det handler om, og har dine fødder det ikke godt, har det effekt på hele kroppen.
  • Køb sko, du faktisk kan gå i. Det lyder banalt, men jeg er sikker på, at du også i iver har købt sko, du TROEDE du kunne gå i og aldrig har haft på.
  • Når dit outfit er rimeligt simplet, så bær mere hotte sko. Når dit outfit er meget stylet, så bær mere neutrale so. Som altid er det med at have balance i påklædningen.
  • Du kan matche dine sko med din påklædning, men du kan også gøre det modsatte og lave kontraster – for eksempel en sort kjole med røde, blå eller grønne sko vil altid være et hit.
  • Efter en dag med sko på, så forkæl dig selv med et par hyggelige hjemmesko. Kan varmt (i dobbelt forstand) anbefale hjemmesko fra Shepherd. Der er ikke noget mere afslappende end at slappe af efter en lang dag med nogle dejlige lammeskindshjemmesko. Husk altid at spørge efter hjemmesko til damer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *