Lidt for afslørende

Min mand tog den lettere betænkelige mine på, da vores 16-årige datter, Sille, forleden aften viste sin nye gymnastikdragt frem for os. Den består af en lille top, der efterlader en lille snes centimeter bar hud omkring maven, samt et par meget stramtsiddende tights, der ikke overlader ret meget til fantasien med hensyn til, hvordan Sille er skabt. Tights kan jo være mange ting – se bare her: http://cooltights.dk/

Jeg tror ikke, han er vildt begejstret med, at Sille skal udstille sine ynder på den måde, når hun går til gymnastik, men han trøstede sig lidt med, at der jo kun er unge piger på hendes hold, for han er ikke i tvivl om, at mænd sagtens kan få uartige tanker ved synet af sådan en gymnastikpige i den mundering.

Og jeg må da indrømme, at Sille er en meget velskabt ung dame, men hun er nok ikke specielt blufærdig, så det generer hende ikke at vise sig frem i så stramtsiddende tøj. Og hun kommer i hvert fald til at vise sig frem, når hendes gymnastikhold om et par måneder skal deltage i en ret stor opvisning i idrætshallen her i byen.

De er jo ikke professionelle gymnaster på Silles hold, så de har selv måttet betale deres nye gymnastikdragter. Både min mand og jeg var ved at falde ned af stolen, da vi hørte prisen på de smarte Under Armour tights, som gymnastikpigerne i enighed havde valgt, at de skulle klædes i. Jeg vidste da godt, at det mærke hører blandt de dyrere, men jeg var nu alligevel overrasket over, at sådan et par tights koster det meste af 1000 kroner, men på den anden side kan jeg da godt se, at de er meget smarte og moderigtige med et flot mønster ned ad benene.

Og det drejer sig bestemt ikke kun om udseendet, bedyrer Sille selv. Sådan et par ordentlige tights er meget bedre at have på end et par billige, blandt andet fordi stoffets evne til at transportere sveden væk fra kroppen er langt bedre. Det er også en af forklaringerne på, at de hører hjemme i den dyre ende, fortalte hun.

Og det kan sagtens være, at det var den bemærkning, der fik min mand til at spekulere på, om han måske kunne have gavn af et par gode tights til sportsbrug, når han løber sine motionsture. I hvert fald lagde jeg mærke til, at han i går sad og søgte på nettet efter sådan nogle tights til mænd.

Da jeg spurgte ham om det, forklarede han, at han flere gange havde mødt andre mænd, der var iført tights, når de var ude at løbe, og en bekendt af ham havde fortalt, at de var meget bedre at løbe i end for eksempel løstsiddende joggingbukser.

Så det er endt med, at min mand i dag i en netbutik bestilte et par 2XU tights, som han på nettet har læst sig til er det helt rigtige til sportsbrug. De er vist endnu dyrere end de tights, Sille har fået, men det er ham vel undt, for han holder sig i god form.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *