Udstyr til kæmpe møde

Vi skal præsentere den aktieemission, som vi har planlagt gennem det seneste halve år, fortalte min chef forleden dag, da vi talte om det forestående aktionærmøde i det selskab, hvor jeg arbejder som direktionssekretær. Han fortsatte med at understrege, at det er vigtigt, at vores aktionærer føler sig rigtig godt tilpas på mødet, så vi skal ikke spare på maden eller det udstyr, vi skal bruge til præsentationen.

For mig, der skal forberede mødet, var det da en god besked at få, for jeg har opfattet det sådan, at jeg har frie hænder til at arrangere et brag af et møde, og det er jeg nu i fuld gang med.

Jeg startede med at tage et møde med det firma, hvor vi gennem en årrække har lejet forskelligt konference udstyr (http://lunaudio.dk/konferencer-moder/ ) til vores årlige aktionærmøder. Indehaveren af det udlejningsfirma var lidt overrasket over, at jeg havde bedt om et møde, for han gik fra en start ud fra, at det bare skulle være ”business as usual”.

Uden at fortælle noget om vores aktieemission forklarede jeg manden, at vi i år ville gøre noget ekstra ud af aktionærmødet, så vi blandt andet har brug for noget mere AV udstyr, end vi plejer at leje af ham, og vi skal også bruge andet udstyr i anledning af, at vi har planlagt at divertere aktionærerne med lidt underholdning af en kendt stand up komiker.

Især af hensyn til underholdningen vil det være fint at få opstillet en form for scene i vores kantine, hvor mødet skal holdes. Han svarede straks, at det ikke ville være noget problem, for hans firma har lige investeret i en mobilscene, som endda er fleksibel, så vi kan få den i den størrelse, vi har brug for. Når der kun er en enkelt optrædende, skal I jo nok ikke have den alt for stor, hvilket jeg måtte give ham ret i.

Jeg spurgte, om han også kunne klare udlejning af lydanlæg med en trådløs mikrofon, for agenten for den pågældende stand up komiker spurgte mig, om vi selv ville sørge for det udstyr, eller om vi ville leje det hos agenten. Da jeg hørte prisen, svarede jeg straks, at vi nok selv skulle sørge for et komplet lydanlæg, for jeg var overbevist om, at det ville være billigere for os at leje det hos vores faste leverandør af den slags udstyr.

Og det var selvfølgelig heller ikke noget problem, svarede manden fra udlejningsfirmaet, og han gjorde mig så opmærksom på, at det nok ville være passende også at opsætte noget lysudstyr, for sådan en ganske almindelig loftsbelysning i en kantine giver ikke den rigtige virkning, når en komiker skal underholde på scenen.

Det havde jeg faktisk ikke selv tænkt på, så jeg var glad for hans bemærkning om det, og jeg tænkte også, at chefen jo havde understreget, at der ikke skulle spares på noget til aktionærmødet, så jeg takkede ja til også at leje noget projektørlys til aktionærmødet. Så nu regner jeg med, at alt er klart til mødet på tirsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *