Værd af vide om dit webhotel

Webhotel

Et webhotel er et sted du kan lægge din hjemmeside hvorfra den så bliver vist på nettet. Det er i mange tilfælde det der danner rammerne for hvordan dit ansigt ud til verden ser ud. Det kan også være det sted du bruge til den tekniske håndtering af emails.

Hvad er et godt webhotel?

Der er helt sikkert mange meninger om det, men i bund og grund handler det rigtig meget om hvad man har brug for. Hvis man gerne vil have en lille personlige hjemmeside, så har man helt sikkert ikke noget stort behov for stabilitet og høje oppe tider. Er det derimod en vigtig virksomhedshjemmeside, så er der lidt andre boller på suppen, for det kræver den er online altid.

Hvad koster webhoteller?

Pris og kvalitet hænger sammen når vi taler webhoteller, men der er alligevel nogen steder er bedre end andre. Et af mine favorit steder er Unoeuro hvor man får rigtig meget webhotel for næsten ingen penge. Ellers fås de fra 9 kroner og op til 999kroner pr. måned

Hvor meget trafik har man bruger?

Det er svært at give et nøjagtigt estimat på trafikforbruget på en hjemmeside, men man kan sige at hvis man har mange billeder på sin hjemmeside, så vil man ofte bruge mere trafik end hvis man ingen, eller få billeder har.

Webtrafik er en af de ting der er meget dyre i Danmark sammenlignet med vores nabolande. I Tyskland er trafik noget man stort set for kastet i nakken, og derfor behøver man ikke tænkte så meget over det der. Det samme gælder Sverige og Norge, og man må jo sige at det er nogen af de lande vi normalt sammenligner os med.

Det skader generelt hosting firmaerne i Danmark at deres priser påvirkes af trafik priserne, og det burde efter min mening ændres således, at alt internet trafik var gratis – altså så man kun betaler for selveforbindelsen.

1 thought on “Værd af vide om dit webhotel”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *